протојереј Нико Мојсиловић

Рођен је 10.септембра 1963.године од оца Милоша и мајке Росанде (рођ.Тојчић).

Основну школу је завршио у Подлуговима 1978.године, а Богословију Светог Саве у Београду 1983.године.

У брак са Малином Крајишник ступио је 11.маја 1985. године у Илијашу. У том браку изродили су петоро дјеце: Надежду, Стефана, Јована, Јелисавету и Кристину.

У чин ђакона рукоположен је у Сарајеву на Видовдан, 28.јуна 1985.године од стране Владике Владислава, а чин презвитера примио је такође руком блаженопочившег Митрополита Дабробосанског Владислава (Митровића) у Рудом на Петровдан, 12.јула 1985.године.
Постављен је за секретара Епархијског Управног Одбора у Сарајеву и на том послушању остао је до 1989.године када је благословом Архијереја постављен на парохију у Прачи код Пала. Одлуком Митрополита Николаја (Мрђе) 1994.године премјештен је на парохију у Мокро, а такође благословом Владике Николаја 2000. године премјештен је на парохију касиндолску.
Од 01.јануара 2014.године разријешен је опслуживања парохије касиндолске и додјељена му је свештеничка пензија.

У храму Светог Василија Острошког у Источном Сарајеву на Светој Литургији о Крстовдану 27.септембра 2015.године одликован је чином протојереја од стране Преосвештеног Епископа Захумско-херцеговачког и Администратора Дабробосанског Григорија (Дурића).

Причислен је братству храма Светог Василија и у оквиру својих могућности ревносно помаже братству у богослужбеним и осталим потребама заједнице.